Vilka är vi?

en digital byrå som tänker annorlunda

Om Add Visits

marco-p

Likt Marco Polo, historiens kanske mest kände upptäcktsresande vill vi på Add Visits inspirera dig till att tänka annorlunda. Vi på Add Visits försöker också alltid att hitta nya vägar och nya lösningar på de problemställningar som vi ställs inför i de kundcase vi tar oss an på vår digitala upptäcksfärd.

På Add Visits är vi äventyrliga och vill lära oss mer om vad livet har att erbjuda. Detta gäller allt, från att resa till nya destinationer för att se och upptäcka, eller kanske leta efter just den perfekta vågen att surfa på. Vi njuter gärna av livets goda drycker, samt att äta gourmetmat som kan intas såväl hemma som på gourmetkrogen.Livet är för kort för att inte alltid ha tillgång till det bästa.

Vi är livsnjutare, vårt jobb är en livsstil och vi ser vårt jobb mer som en hobby än ett yrke. Vi är nyfikna Vad händer i omvärlden, vad är den senaste tekniken i den digitala världen?

Vi står för ärlighet och öppenhet, brutal ärlighet gäller både internt och ut mot kund. Vi gör alltid det som är bäst för kunden oavsett vad som krävs för att få till det. Vi river hellre barrikaderna än är paragrafryttare
Vi följer inte traditionerna och lagda mönster, vi skapar egna! Vi stämplar aldrig in, för vi alltid är tillgängliga. Tillsammans med dig vill vi ge dig fler besökare, öka din försäljning och skapa mervärde för dina kunder. Tillsammans med oss har du millioner möjligheter.

leif-g
Jens1SVtight
Magnus1SVtight
Stefan1SVtight
StefanJ1SVtight
Tomas1SVtight
peter
c-lopez
Kalle2tightlightSV

team add visits

Team Add Visits består av ett glatt gäng seniora experter. Alla med lång erfarenhet och bred kunskap inom sina specialistområden.  

Rulla till toppen