Bing shopping – e-handlarnas bortglömda Eldorado

\"GlömFörvånansvärt få e-handlare verkar ha upptäckt Bing Shopping och det finns egentligen inte några bra ursäkter varför de inte har upptäckt det. Bings annonshantering har blivit mycket bättre men det är fortfarande väldigt många som inte riktigt har koll på Bing och därför slarvar när de skall köra annonsering på Bing. Och ni vet de fina produktbilderna som syns överallt nu för tiden!! Jag pratar om Shopping-annonserna. Alla vet väl redan att Shopping is the thing, det som drar in mest intäkter av allt. Där är det nästan helt dött i Bing trots att det det har gått att köra shopping-annonser på Bing sedan ett par månader. Provar man ett par sökningar först på Google och sedan på Bing, så ser man hur det gapar tomt på Bing = WINDOW OF OPPORTUNITY.

\"Var

Alltså – shoppingfönstret är tomt! Det är ett “eldorado” om något och det är helt otroligt att inte du, du och du och ni där borta inte väljer att köra shopping även i Bing.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen