Gratis Google Shopping!

Google har som en av de åtgärder de vidtar under coronapandemin börjat ge gratis shoppingvisningar. Det här innebär att ehandlare som kör Google shopping i Google ads med en feed via Google Merchant center kommer att få gratisvisningar under shoppingtabben.
\"Google
Google har varit på gång med denna förändring under en ganska lång tid, men i och med att Corona slog till valde de att skynda på processen då de vet att många kommer att få problem nu och där vill de försöka hjälpa till så mycket de kan. De har inte gått ut med ett datum när det rullas ut fullt ut, men de har sagt att det rullas ut löpande under 2020. men det är bra om du redan nu ser till att ditt merchant center är förberett för det.

\"Så

Om du loggar in på Merchant center, klickar på: Tillväxt och väljer hantera program så ser du om mappen ”Google plattformar” är aktivt eller ej.

Läs gärna mer om det här hos Google

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen