Visits fortsätter satsa mobilt – 3 certifieringar inom Mobile Sites

Trenden i det digitala landskapet är tydlig: det är en mobile-first värld vi lever och verkar i. 100% av svenskar mellan 16-25 år använder smartphones¹.

\"

https://www.thinkwithgoogle.com/articles/mobile-page-speed-website-load-time.html

För att ytterligare säkerställa vår kompetens och våra tjänster inom digital marknadsföring har vi på Add Visits under våren breddat vårt utbud av tjänster. Detta för att än bättre kunna hjälpa våra kunder lyckas i en allt mer mobil värd där tillgänglighet, hastighet och dynamik kommer att avgöra vem som lyckas och vem som försvinner.

Vi har därför under den senaste månaden sett till att tre av våra konsulter nu är certifierade inom Mobile Sites! Detta är en ny certifiering från Google som syftar till best practice inom skapande, hantering, mätning och optimering av mobilsidor. Huvudfokus inom certifieringen är på design samt laddningstid och hur vi kan förbättra användarupplevelsen.

Kontakta oss på [email protected] för mer information.

¹https://www.thinkwithgoogle.com/nordics/research-study/consumer-barometer-explore-our-new-mobile-trends-and-audience-insights/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen