Hur använder vi mobilen egentligen?

\"\"

Mobilanvändningen ökar stadigt och på Conversions@Google i våras talades det mycket om hur vi kommer använda mobilen 2015.


Hela 94% använder sin mobil i vertikalt läge och med en hand. Detta måste man ha i åtanke när man designar layouten för sina besökare. På surfplattor däremot använder 54% av användarna sin padda i vertikalt läge så alla skärmar är olika. När skärmstorleken ökar, ökar det horisontella användandet. När man utformar en sida ska man ha designa den så att livet blir enklare för användaren. Man ska också tänka på den mänskliga skalan och miljön, inte bara på skärmstorlekar.

För mer intressant läsning kan du klicka dig vidare till Conversions@Google

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen