SMX east 2014 är över

 

Vi sitter på flygplatsen och väntar på flyget hem över Atlanten, SMX har varit en intressant upplevelse vi har knutit nya kontakter fått upp ögonen för en hel del intressanta faktorer. Vi kommer att implementera en många nya strategier och produkter i vår portfölj.

Att besöka USA är alltid spännande, branschen har kommit mycket längre här och den är större. Det är det intryck jag får varje gång jag är här på konferenser. Man lär sig alltid något nytt och man får intressanta vinklingar på sånt som man känner till sedan tidigare.

Sista sessionen som vi var på handlade om att diskutera SEO med Google och Bing, nästa vecka kommer nästa Penguin-uppdatering och i framtiden kommer algoritmen att köras mer och mer frekvent. Förmodligen kommer den till att börja med köras månadsvis.

Vad betyder allt det här för dig som kund?

Det innebär att vi kommer att kunna erbjuda dig nya produkter som är skräddarsydda för att möta Googles ökande inteligens. Vi har också fått smygtitta på nästkommande version av Analytics SEO och de vi har sett är väldigt imponerande. Den övervägande delen av de företag som ställde ut på mässan var olika typer av SEO-verktyg men inget av dem erbjuder de möjligheter som Analytics SEO gör. Nästa version kommer att innehålla big data med miljontals sökord och mycket avancerade dataanalyser.

\"SMX

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen