Visits introducerar Acquisio!

\"Acquisio

Vi har under 2013 ökat antalet kundkonton i Adwords med över 200%. Ökningen innebär att vi behöver effektivisera hanteringen av dessa och samtidigt som vi vill även förbättra kundrapporteringen.
Vi har därför valt att börja jobba med verktyget Acquisio något vi ser som ett viktigt steg i att erbjuda våra kunder absolut bästa möjliga service.

Vi kommer under februari successivt flytta över alla våra Adwords kunder till det nya verktyget. Som adwordskund ingår alltid grundinstallation av Acquisio och vårt mål är att effektivisera kundhateringen, öka klickfrekvensen och ytterligare förbättra kundernas resultat.

Acquisio som jag även tidigare arbetet med har många fördelar och kommer att effektivisera hanteringen av rapporter, kampanjhantering, kampanjoptimering, bid management och mycket mer, meddelar Stefan Jönsson ansvarig för Google annonseringen på Visits.

Behöver du hjälp att effektivisera Adwords!?
Ta kontakt med Visits om du vill sänka dina adwordskostnader, få mer och bättre trafik och konvertera fler besökare till betalande kunder. Vi har lång erfarenhet av att optimera adwordskampanjer till toppresultat och är Google Certifierade.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen