Adtraction Group på Stockholm e-commerce 2014

\"Ecommerce

Besök Adtraction Group Easyfairs e-commerce på Kistamässan den 1-2 april 2014

SEO, SEM Affiliate, Display och Hoosh
Här kan du diskutera synlighet och sök med Adtraction Visits.  Även Adtraction Marketing kommer finnas på plats för dig som vill diskutera Affiliatemarknadsföring och Display. Dessutom kommer  representanter för Hoosh att finnas på plats för att lära dig allt om sitt verktyg. Hoosh hjälper dig att göra en snabb konkurrentanalys och på så vis få en bild av hur du ligger till på Google i förhållande till dina konkurrenter, både organiskt och betalt.

\"Jacob

Hoosh representeras på plats av Jacob Hagemann. Jacob Hagemann är grundaren av Hoosh och internationellt erkänd inom SEO-världen. Jacob kommer att hålla ett föredrag om Hoosh efter lunch den 1 april. Missa inte det!

Beställ din fribiljett
Som utställare kan vi på Add Visits erbjuda dig gratis inträde till mässan. Klicka här och ange kod 6000 för dig och kod 6001 för dina kollegor för att anmäla dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen