\”Tabbed Site Links\” – Nu även på Google.se

Som man har kunnat läsa hos både Search Engine Land och SEOmoz så testar Google något som kallas \”Tabbed Site Links\” på den amerikanska marknaden. Hur detta ser ut kan man se exempel på nedan. Det som dock är nytt är att det nu också genomförs på svenska marknaden.

Detta anses av många vara den största uppdateringen av varumärkesrelaterade sökningar på Google sedan man lanserade \”Mega Site Links\”. Sökresultat som får Tabbed Site Links visar mellan 4 och 9 tabbar som i sin tur innehåller 4 till 13 Site Links.

Denna uppdatering gör att det nu blir än viktigare att ha en bra intern länk- och sidstruktur på plats eftersom dessa Site Links byggs upp efter relevans och efter vilka sidor Google anser vara viktigast på just din webbplats.

\"\"

\”EuroBonus\”:

\"\"

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen